SSD VPS från 0,15 kr/tim.

Oöverträffad prestanda och skalbarhet, till en låg kostnad.

Kom igång på under 60 sekunder.

Betrodd av de bästa i sin bransch, stora som små:

Samhall
Swedish Startup Space
BRIS
Truth
Avalanche Studios
Help to Help
Garbergs
Twittercensus
Radar Magazine

Översikt av dina VPS:er

Enkel och intuitiv kontrollpanel

Med vår enkla men kraftfulla kontrollpanel behöver man inte vara raketforskare för att administrera sin VPS. Inga krångliga kommandon behövs för att skapa, konfigurera eller radera en virtuell server — endast ett par klick!

Tack vare detta kan du vara igång med en ny och kraftfull virtuell server på under 60 sekunder!

Kontrollpanelen är givetvis responsiv så du enkelt administrera alla dina virtuella servrar direkt i din webbläsare, tablet eller mobiltelefon med enkelhet. Välkommen till nästa generations molntjänst!


Oöverträffad prestanda med Cloud Royale VPS

Oöverträffad prestanda — nu med med SSD! NYHET

Vi har inte sparat på någonting. Med marknadens bästa hårdvara, nätverk- och lagringslösningar har vi byggt ett moln som presterar bättre än något annat på marknaden och i de flesta fall långt bättre en dedikerad server. Med SSD får din VPS dessutom upp till 10 gånger högre prestanda!

Vårt moln består av ett massivt kluster av servrar, som automatiskt hjälper varandra vid eventuella driftstörningar. Det gör att din VPS aldrig är knuten till en enskild felkälla och att de alltid har de resurser som behövs till hands!


Autoskalbar VPS

Automatisk skalbarhet

Med Cloud Royale AutoScale kan du enkelt aktivera automatisk skalbarhet för både minne och diskutrymme. Med AutoScale kan du båda skala upp och ner och på så vis alltid få maximal prestanda till en minimal kostnad.

Aldrig några fler sömnlösa nätter på grund av att minnet tog slut! Låt din server automatiskt växa efterhand som dina besökare ökar för att därefter minska efter att stormen har lagt sig. Maximal prestanda för en minimal kostnad!


Konfiguration av VPS

Omedelbar flexibilitet

Skapa ditt egna moln bestående av virtuella servrar enligt dina preferenser med några enkla klick i vår användarvänliga kontrollpanel. Du styr själv mängden CPU, minne och diskutrymme som du behöver och kan med enkelhet skala både upp och ner när och hur du vill — en funktion som du inte hittar hos många andra molnleverantörer!

Med vår enkla men kraftfulla kontrollpanel kan du snabbt och smidigt skapa, konfigurera och radera din VPS med bara några klick och precis när du vill. Oavsett om du behöver mer CPU, minne eller diskutrymme, så är du aldrig mer än ett par klick ifrån.


Räkna ut dina kostnader

Här kan du enkelt ange de resurser du kommer behöva och få en tydlig bild över dina kostnader. Dina resurskostnader är timbaserade, det vill säga du ska beräkna dessa per timme och du har möjlighet att minska/öka dessa när du vill. Utöver dessa resurser tillkommer dina rörliga kostnader (utgående trafik), som du betalar per enhet och månad.

Resurs Mängd Timkostnad
Minne
0,03584 kr
CPU
0,09506 kr
Diskutrymme
0,01820 kr
Totalt:

Rörliga kostnader Månadskostnad
Inkommande trafik (GB) Obegränsat! Alltid gratis!
Utgående trafik (GB) 0,19999 kr
Totalt:

Total uppskattad månadskostnad: kr/mån

Alla priser är exklusive moms och faktureras i efterskott.


Massor av Linux- och Windows-distributioner för din VPS!


Arch Linux

CentOS

Debian

Fedora


Ubuntu

OpenSUSE

Windows Server 2012 R2


Vad är en VPS (Virtuell Privat Server)?

En virtuell privat server (VPS) är en virtuell server som har den stora fördelen av att inte vara bunden till fysiska begränsningar så som en dedikerad server är. Det gör att du kan skräddarsy din VPS-server helt efter dina specifika behov, samt ändra på dessa efter hand som dina behov förändras. Du får alltså maximal prestanda till lägsta möjliga pris!


Vad skiljer en VPS hos Cloud Royale jämfört med andra?

Med Cloud Royale behöver du inte röra dig mellan olika "paket" dikterade av din leverantör. Dessa "paket" innehåller oftast en standardmängd av varje resurs (CPU, minne, diskutrymmet, m.m.) och passar oftast inte ditt specifika behov. Det gör att du tvingas betala för resurser du aldrig kommer utnyttja!

Cloud Royale ger dig istället precis den mängd av varje enskild resurs som du behöver. Det tillåter dig att uppgradera din minnesmängd och endast betala för denna, utan att behöva öka antalet CPU-kärnor och öka dina kostnader ytterligare.

Du är dessutom inte bunden till några långa avtalsperioder, utan betalar alltid per timme och kan därför öka eller minska dina resursgränser precis när du vill.

Fördelar med Cloud VPS

  • Skapa din VPS på under 60 sekunder
  • Betala endast för din VPS om den är igång
  • Skräddarsy efter dina behov
  • Omedelbar flexiblitet
  • Automatiskt skalbar
  • Oöverträffad prestanda
  • Automatisk failover vid hårdvarufel
  • Linux och Windows Server 2012 R2

Skapa din Cloud VPS nu


Vanligt förekommande frågor


Hur fungerar timdebitering?

Varje timme mäts din aktuella förbrukning, vilket sedan sammanställs på din månatliga faktura. Skala upp och ner när du önskar och betala endast för vad du förbrukat!

När faktureras jag?

Du blir fakturerad i efterskott, den första dagen av varje månad. Din faktura baseras på den föregående månadens förbrukning.

Vilka betalsätt har ni stöd för?

Vi har stöd för betalning med VISA, MasterCard och American Express. Ytterligare betalsätt kan tillkomma i framtiden.


Vad är min trafikgräns?

Du har ingen! Du betalar istället endast för den utgående trafik du skickar, då din inkommande trafik alltid är kostnadsfri.

Vad är avgiften för backup?

Aktiverar du AutoBackup eller tar en manull backup via kontrollpanelen, debiteras dessa med 0,00168 kr per GB/tim exkl. moms.

Hur lång är uppsägningstiden?

Vi har inga startavgifter, uppsägningstider eller avtalsperioder! Du avslutar ditt konto när som helst med ett enkelt klick i kontrollpanelen.